PROJECT Inspirerende symposia ‘Grafisch & …’

PRINT organiseert drie keer per jaar een inspirerend symposium voor iedereen die actief is op het gebied van communicatiedesign. Tijdens elk symposium staat een onderwerp centraal en gaan zes inspirerende sprekers in op onderwerpen die interessant zijn voor vormgevers, hun opdrachtgevers en andere belangstellenden.

Gedurende een hele dag word je ondergedompeld in inspirerende voordrachten van bekende en minder bekende sprekers, specialisten binnen het gebied van het centrale thema. Je krijgt als deelnemer volop de ruimte om vragen te stellen, elkaar te ontmoeten en met elkaar en de sprekers in discussie te gaan.

Elk symposium stelt een bepaald thema centraal en nodigt daarvoor zes sprekers uit die bijdragen leveren van een halfuur en daarna met het publiek in gesprek gaan. Professionals uit het vak en soms uit het bedrijfsleven, uit de wereld van kunst en onderwijs en iedereen die maar relevant is voor het onderwerp worden uitgenodigd een bijdrage te leveren. Hierdoor ontmoet je niet alleen collega’s, maar ook potentiële opdrachtgevers, financiers en collega’s uit andere vakgebieden en ga je geïnspireerd en vol zin om aan de slag te gaan weer naar huis.

Categorie: Projecten

Meer informatie?

Neem contact met ons op!