Draag bij aan het succes van Print!

PRINT is een non-profitorganisatie zonder structurele subsidie. De activiteiten en projecten worden gefinancierd uit bijdragen van deelnemers en bezoekers, fondsen en sponsoren. PRINT wil daarnaast ook projecten organiseren die geld opleveren voor de stichting, zodat daarvan weer nieuwe activiteiten kunnen worden georganiseerd. PRINT wil graag op eigen benen staan. Jij kunt daarbij helpen door vriend te worden of een donatie te doen!

VRIENDEN

Ben je enthousiast over de projecten en activiteiten van PRINT? Steun PRINT dan met een jaarlijkse financiële bijdrage en word vriend. Vriend van PRINT ben je voor minimaal € 10,- per jaar. Daarvoor houden we je op de hoogte van onze activiteiten, krijg je voorrang bij deelname aan activiteiten en ontvang je elk jaar een uniek boekje, ontworpen door een of meerdere Nederlandse vormgevers.

Vriend worden is heel eenvoudig: ga naar onze webshop via de knop hieronder, selecteer een bedrag, vul je gegevens in en betaal met iDEAL. Je krijgt daarna jaarlijks een reminder als het tijd is om de bijdrage opnieuw te voldoen.
WORD NU VRIEND!

 

SCHENKEN

Je kunt de projecten van PRINT ook eenmalig ondersteunen. Draag je de Nederlandse grafische vormgeving en typografie een warm hart toe, dan kun je door middel van een schenking of legaat bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de activiteiten van PRINT.

Schenken of nalaten is fiscaal aantrekkelijk. Sinds 1 januari 2012 is de Geefwet van kracht, die de fiscale voordelen om te schenken aan culturele instellingen voor particulieren en bedrijven heeft vergroot. Stichting PRINT heeft de culturele ANBI-status. Dat betekent dat de stichting belastingvrij schenkingen kan ontvangen en dat de giften voor de schenker fiscaal aftrekbaar zijn. Hetzelfde geldt voor een erfenis of legaat.

Wil je een eenmalige donatie doen, dan kan dat op bankrekeningnummer NL16ABNA0606437967 t.n.v. Stichting Print. Wil je een grotere schenking of een schenking verdeeld over enkele jaren doen, neem dan contact op met Paulina de Nijs, bestuurder van de stichting (paulina@stichtingprint.nl of 06 28 617 283).

SPONSOREN

Draagt je bedrijf de Nederlandse grafische vormgeving en typografie een warm hart toe en/of wil het de activiteiten en projecten van PRINT ondersteunen? Word dan sponsor! Door middel van een financiële bijdrage of sponsoring in natura kun je projecten mogelijk maken en vormgevers, studenten en publiek bij elkaar brengen.

Wij leveren daarvoor uiteraard een gepaste tegenprestatie. Zo kan PRINT zorgen voor een uniek relatiegeschenk of een beursgadget ontworpen door een Nederlandse vormgever, een bijzondere personeelsbijeenkomst of toegang tot een van de bijeenkomsten van PRINT. Maar we kunnen nog veel meer…

Graag overleggen we tijdens een persoonlijk gesprek hoe we elkaar kunnen helpen. Neem voor een afspraak contact op met Paulina de Nijs, bestuurder van de stichting (paulina@stichtingprint.nl of 06 28 617 283).

 

Stichting Print heeft een vriendschappelijke relatie met:

Banner Ontwerpfabriek

IGEPA_Logo

logo pictoright